• Lukt het niet langer thuis met mantel- en andere zorg, en hebt u nood aan een zorgomgeving, en mensen die u op elk moment kunnen bijstaan?
 • U behoeft dringende opvang en intensieve verzorging
 • U moet het even stellen zonder uw vertrouwde mantelzorg en zoekt opvang voor een korte periode
Welkom bij woonzorgcentrum Qaly (rusthuis, bejaardentehuis, home) voor onbeperkt verblijf, crisisopvang, kortverblijf, en opvang & begeleiding bij dementie en palliatieve ouderenzorg.
Uiteraard voldoet ons centrum aan de overheidsnormen, maar wij gaan graag iets verder dan de standaard.

VERZORGING OP MAAT: uw persoonlijke noden en wensen staan centraal

In het Qaly woonzorgcentrum wordt u verzorgd en bijgestaan door mensen met een hart voor, en kennis van ouderenzorg en -behoeften.
U kan dan ook 7 dagen op 7, en 24/24 vertrouwen op de aanwezigheid en zorg van ons team van verpleeg-en zorgkundigen, steeds met respect voor uw eigenheid en uw individuele behoeften en wensen.

Ook voor opvang en begeleiding bij dementie en palliatieve zorg hebben we de expertise, infrastructuur en mensen in huis.

UW KAMER wordt net zoals thuis

In uw kamer komt u thuis. Wij hebben ze alvast huiselijk, comfortabel en ergonomisch ingericht. U kiest, samen met uw familie voor de persoonlijke aankleding en omringt u met alle dingen die u dierbaar zijn.
 • Het bed is hoogtechnologisch, er is een noodoproepsysteem, nachtkastje met koelkast, een TV, relaxzetel,  een eettafel met stoel, internettoegang, en een telefoon aansluiten kan ook.
 • De ruime en makkelijk toegankelijke badkamer heeft een inloopdouche, een wastafel, toilet met handgrepen én een noodknop.
 • Het grote raam zorgt voor het welkome daglicht en zicht op de omgeving, en er is een leuke vensterzitbank voor uw bezoek.
Onze kamers zijn 27 m2 groot.
Kom vrijblijvend een zorgkamer verkennen

GENIETEN VAN VERSBEREIDE MAALTIJDEN in de gezellige eetkamer

Lekker eten is genieten, en genieten maakt gelukkig.
Daarom zetten onze chef-koks elke dag afwisselende en versbereide maaltijden op het menu, en verrassen ze u graag met een glaasje bubbels of een luxe ontbijt, geserveerd in de gezellig aangeklede eetkamer, en op uw tempo.

Kan het (even) niet, dan serveren wij in uw kamer. Ook met uw speciale wensen of dieet gaat het zorg- en keukenteam met plezier aan de slag.

U bent uiteraard ook altijd welkom in onze brasserie.
Bekijk ons lunchmenu

DAGELIJKSE ACTIVITEITEN: heel veel kan, niets moet!

Vervelen doet u zich niet bij ons, en… men is nooit te oud om te leren.
 • Het ergo-, animatie- en yoga team wijdt u in, in senioren-yoga en zitaerobics, gaan met u aan de slag in de moestuin, of ze vertrouwen u de zorg van onze huisdiertjes toe.
 • Omdat u van afwisseling houdt, is er ook plaats voor een film, een uitstap, en werken we tal van verrassende knutselideeën met u uit, halen een gezelschapsspel uit de kast, of laten u snuisteren in de bibliotheek.  
 • Ook het hoofd houden we in goede conditie met een quiz of andere hersengymnastiek.
En omdat sociale contacten gelukkig maken, is er onze gezellige brasserie en de Qaly brunches, lezingen, thema-eetfeesten, en tal van andere evenementen waar iedereen welkom is, en u nieuwe mensen leert kennen.
Dus: veel kan, maar ... niets moet!

GRAAG SAMEN, maar soms toch liever even alleen

U ontvangt familie of vrienden, of u wil even weg uit uw kamer en dagdromen met zicht op de mooie tuin en groene omgeving: dan zijn er onze aparte salons en woonruimtes waar u zich in alle rust en op elk moment kan terugtrekken. Maar gezellig samenzijn met uw woongenoten kan ook in het TV salon in de ontspanningsruimte met terras en zicht op de mooie tuin en groene omgeving.

Uiteraard bent u, uw familie en vrienden ook altijd welkom (er zijn geen vaste bezoektijden) in onze brasserie, en hebben we een feestzaal, inclusief catering voor uw familiefeestjes en bijeenkomsten in huis. Ontspannen kan u in het wellness centrum, en u conditie houdt u op peil in de fitness zaal. 
En er is nog veel meer.

QALY@BEERSEL IS VEEL MEER dan een modern woonzorgcentrum

De campus herbergt ook een assistentiewoningen complex, een brasserie met feestzaal en orangerie, een wellness en fitness centrum, en tal van andere voorzieningen en diensten, allemaal onder 1 dak en dus voor u makkelijk toegankelijk:
 • Kapsalon en pedicure service
 • Fitness zaal, wellness centrum met hamam, infraroodcabine, modern bubbelbad
 • Volledig ingerichte kine ruimte met therapeut
 • Brasserie met ruim en zonnig terras, orangerie, speelhoek voor de kleinsten, gratis wifi
 • Feestzaal voor uw familiefeestjes en bijeenkomsten, family room
 • Grote tuin met ruime wandelpaden, zitbanken, petanque baan, moestuin en kruidentuin op seniorenmaat
 • Pooltafel, kaartlokaal en bibliotheek

Contacteer ons

Had u graag meer info of onze dagprijs gekend, of een rondleiding van het woonzorgcentrum en onze zorgkamers?
Of hebt u nood aan dringende opvang of kortverblijf?

Aarzel niet, en bel ons op 02 221 01 70 of mail woonzorg@qaly.be. Of laat een bericht en u hoort snel van ons.

Graag tot binnenkort!
Peter Musch, directeur I Dr. Lieve Verplancke, voorzitter