Bij ons bent u
in goede handen

Het Qaly team heet u van harte welkom!

“Gelukkig ouder worden is een kunst”. Dat bewijzen wij elke dag weer als een hecht team. Stuk voor stuk bevlogen én betrokken werknemers voor wie het fysisch, mentaal én sociaal welzijn van onze bewoners centraal staat.
Werken bij Qaly betekent voor ons een persoonlijk steentje bijdragen aan een mooi verhaal waar kwaliteit, professionaliteit én menselijkheid de rode draad vormen.

Peter Musch, directeur

Peter Musch, directeur

Dr. Lieve Verplancke, voorzitter

Dr. Lieve Verplancke, voorzitter

Onze mensen gelukkig maken, daar doen we het voor

Wij gaan voor een persoonlijke en respectvolle benadering van onze bewoners; naast een goede individuele zorg en verpleging respecteren we ook én vooral hun eigenwaarde. Er is tijd en ruimte voor een gesprek waarbij we de behoeften (fysiek, sociaal én mentaal) van elk van hen onderkennen, en we vervolgens afstemmen met onze collega’s ergotherapeuten, kinesisten, animatoren, koks, directie, ... en we hun noden en wensen zo goed mogelijk invullen.   Onze mensen graag zien en gelukkig maken, dat is waar het hem om te doen is, en waar we met Qaly het verschil willen maken.

Voor minder dan ‘spic en span’ gaan we niet

Voor minder dan ‘spic en span’ gaan we niet. Alles moet altijd én overal kraaknet zijn. En als het even kan, maken we een babbel met onze bewoners. Ze zien ons graag komen voor de schoonmaak maar ook voor het praatje over koetjes en kalfjes. Het geeft ons heel veel voldoening als we de mensen zien opfleuren wanneer we ’s morgens aankloppen.  De toon van de nieuwe dag is meteen gezet!

Alleen het beste is goed genoeg

De kwaliteitseisen liggen hoog in Qaly en dat is voor ons team elke dag weer een welkome uitdaging.
We zetten onze bewoners niet alleen lekkere en afwisselende menu’s voor, we hechten ook veel belang aan de presentatie en de bediening, en dit in zowel onze brasserie als in de eetruimte van ons zorgcentrum. We streven ernaar om een “restaurant sfeer” te creëren, en houden dan ook rekening met voorkeuren en speciale wensen. En we verrassen onze woonzorgbewoners graag met een glaasje bubbels, een luxe ontbijt, en op zondag krijgt het menu een feestelijke toets.
Qaly staat voor "Quality Adjusted Life Years", een maatstaf in de geneeskunde voor levensjaren en levenskwaliteit.
Die fysieke, psychische én sociale levenskwaliteit staat bij ons
hoog in het vaandel.
Het zit in het DNA van onze medewerkers en onze organisatie

Werken bij ons

Herkent u zich in onze visie en denkt u dat uw ook dat verschil kan maken? Stuur ons dan uw CV en motivatiebrief.
Uw steentje bijdragen als vrijwilliger? U bent van harte welkom.

Wij zijn volop in uitbreiding en zoeken bijgevolg extra mensen: