Contacteer ons

Op zoek naar opvang in kortverblijf? Een specifieke vraag, of graag een vrijblijvend bezoek aan ons woonzorgcentrum of serviceflats?

Aarzel niet, en bel ons op 02 221 01 70 of mail info@qaly.be. Of laat hier een bericht, en u hoort snel van ons.

HET LAATSTE NIEUWS
QALY IN THE PICTURE


Lees hier wat er over ons geschreven wordt.
We zetten de persartikels voor u op een rij.
9 februari 2017 - HealthCare magazine

Optimaliseren bewonerscomfort zit in ons DNA

Enkele maanden geleden opende residente Qaly in Beersel de deuren. En anders dan het zoveelste WZC op rij te zijn, wordt – door een erg brede invulling van het bewonerscomfort – het verschil gemaakt. “Aandacht voor het fysieke, sociale en mentale gaan hand in hand”, benadrukt oprichtster, zaakvoerster en dokter Lieve Verplancke. “Om dit te realiseren, moeten inspanningen op diverse domeinen gebeuren
Lees het volledige artikel Meer nieuws
29 oktober 2016 - Het Nieuwsblad

Eerste bewoners nemen intrek in nieuwe en moderne seniorencampus Qaly

In het nieuwe woon­zorg­ centrum en de serviceflats van seniorencampus Qaly in Alsemberg hebben de eerste bewoners hun intrek genomen. De voorzieningen zijn indrukwekkend. “Onze prijzen liggen iets hoger, maar niet buiten bereik.”
Lees het volledige artikel Meer nieuws
29 oktober 2016 - Het Laatste Nieuws

‘Alternatief rusthuis’ Qaly verwelkomt eerste bewoners

«Iedereen wil zorgeloos oud worden. Hier moet dat perfect kunnen.» Aan het woord is Lieve Verplancke, die intussen de eerste senioren mocht verwelkomen in haar woonzorgproject Qaly. Bedoeling is om hen niet alleen fysiek een lang en gezond leven te bezorgen, maar ook om hen sociaal en mentaal in conditie te houden.
Lees het volledige artikel Meer nieuws
6 mei 2016 - Artsenkrant

Achterkrant: "Noem me gerust een rebel"

Ze is niet bang van een uitdaging, meer zelfs: ze grijpt ze met beide handen aan. Ook als ze daarvoor zekerheden moet opgeven. "Ik wil van verschillende werelden kunnen proeven." Aan het woord: Lieve Verplancke, oprichter van het seniorproject QALY@Beersel en voormalig huisarts.
Lees het volledige artikel Meer nieuws
01 april 2016

Levenskwaliteit van ouderen centraal

Het is geweten: een structurele inhaalbeweging op het vlak van ouderenvoorzieningen in de Rand is noodzakelijk. Toch mag het toekomstige beleid zich niet beperken tot een simpele uitbreiding van bedden, maar moeten de voorzieningen ook beter op elkaar worden afgestemd. Qaly, een woonzorgcentrum met serviceflats, wil de levenskwaliteit centraal plaatsen.
Lees het volledige artikel Meer nieuws