Contacteer ons

Op zoek naar opvang in kortverblijf? Een specifieke vraag, of graag een vrijblijvend bezoek aan ons woonzorgcentrum of serviceflats?

Aarzel niet, en bel ons op 02 221 01 70 of mail info@qaly.be. Of laat hier een bericht, en u hoort snel van ons.

HET LAATSTE NIEUWS
QALY IN THE PICTURE


Lees hier wat er over ons geschreven wordt.
We zetten de persartikels voor u op een rij.
8 september 2020

Seniorencampus Qaly wordt Orelia Ter Beuken

Bij de overname was duidelijk dat de seniorencampus Qaly haar naam niet zou kunnen behouden. De campus een nieuwe naam geven werd dus meteen een belangrijke opdracht. Medewerkers en bewoners deden enthousiast bijna 40 suggesties.
Lees het volledige artikel Meer nieuws
8 september 2020

Niewe naam, maar de filosofie blijft

De naam van deze seniorencampus verandert, maar de filosofie van Qaly blijft.Samen met de medewerkers hebben we al veel bereikt, we gaan op dat elan verder. Wij willen ook met Orelia kwaliteitsvolle jaren aan het leven toevoegen voor de residenten in ons woonzorgcentrum en onze assistentiewoningen. Samen met onze bewoners en onze medewerkers vormen we een warme thuis.
Lees het volledige artikel Meer nieuws
7 juli 2020

Qaly overgenomen door Orelia Zorg

Sinds 1 juli ‘20 maakt deze campus deel uit van Orelia Zorg. Het is misschien even wennen, maar tegelijkertijd voelt het nog steeds als thuis. Orelia staat garant voor kwalitatieve zorg en biedt een warme, zonnige thuishaven. Een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen de basis. Bij Orelia vinden we het bijzonder belangrijk dat onze residenten tevreden zijn. Vandaag is er bij Qaly al veel bereikt, we zullen er alles aan doen om samen op dit elan verder te gaan.
Lees het volledige artikel Meer nieuws
12 september 2018

palliatieve zorg is meer dan terminale zorg

“Ouder worden is een feit, gelukkig ouder worden is een kunst”, is onze filosofie binnen QALY Met levenskunst bezig zijn betekent ook oog hebben voor stervenskunst
Lees het volledige artikel Meer nieuws
19 maart 2017 - Het Nieuwsblad

Apero-rondleiding Residentie Qaly zorgde voor nadere kennismaking

BEERSEL - Op 1 september 2016 opende de seniorencampus Qaly Beersel officieel de deuren. De campus is 1 ha groot en heeft een grote tuin met een gezellige brasserie.
Lees het volledige artikel Meer nieuws