Contactez-nous


Ou vous avez besoin d’un accueil urgent ou d’une solution de séjour de courte durée ?
Ou vous souhaiteriez une visite guidée de notre campus pour séniors?

N’hésitez pas à nous téléphoner au 02 221 01 70 ou à nous écrire à info@qaly.be.
Ou laissez-nous un message.

ACTUALITES

Consultez ici les articles de presse             

6 mai 2016 - Artsenkrant

Achterkrant: "Noem me gerust een rebel"

Ze is niet bang van een uitdaging, meer zelfs: ze grijpt ze met beide handen aan. Ook als ze daarvoor zekerheden moet opgeven. "Ik wil van verschillende werelden kunnen proeven." Aan het woord: Lieve Verplancke, oprichter van het seniorproject QALY@Beersel en voormalig huisarts.
Lisez l’article complet Plus denouvelles
01 avril 2016

Levenskwaliteit van ouderen centraal

Het is geweten: een structurele inhaalbeweging op het vlak van ouderenvoorzieningen in de Rand is noodzakelijk. Toch mag het toekomstige beleid zich niet beperken tot een simpele uitbreiding van bedden, maar moeten de voorzieningen ook beter op elkaar worden afgestemd. Qaly, een woonzorgcentrum met serviceflats, wil de levenskwaliteit centraal plaatsen.
Lisez l’article complet Plus denouvelles
1 mars 2016 - De Streekkrant

Hoe ziet U het leven in de Qaly serviceflats?

Volgens het "alles kan en niets moet"-principe. Behalve een mooie behuizing in het groen zijn er voor diegene die het wensen of mettertijd nodig hebben alle mogelijke faciliteiten: restaurant, medische verzorging, fysiotherapie, wasserij, poetsdienst, voedingsadvies, psychologische ondersteuning en coaching, sport-en ontspanningsmogelijkheden, spreekbeurten, optredens,… Respect voor de bewoners is essentieel: zowel iemand die graag alleen is, als iemand die veel sociale contacten wenst, moet aan zijn trekken komen."
Lisez l’article complet Plus denouvelles
1 février 2016 - De Streekkrant

Thuis voor senioren

Naast het gemeentehuis in Alsemberg start eind dit jaar nog de bouw van het seniorencentrum Qaly met zowel serviceflats als een woonzorgcentrum. Met Qaly verwezenlijkt Lieve Verplancke een droomproject. "Ouderen een kwaliteitsvol leven bieden in de laatste fase van hun leven: daar wil ik voor gaan", vertelt Lieve Verplancke. "De naam Qaly is niet toevallig. Qaly is een meeteenheid om kwaliteitsjaren te meten."
Lisez l’article complet Plus denouvelles