Contact us

Op zoek naar opvang in kortverblijf? Een specifieke vraag, of graag een vrijblijvend bezoek aan ons woonzorgcentrum of serviceflats?

Aarzel niet, en bel ons op 02 221 01 70 of mail info@qaly.be. Of laat hier een bericht, en u hoort snel van ons.

BREAKING NEWS
QALY IN THE PICTURE

             
Read here what the press writes about us

15 March 2014 - Plus Magazine

Ex-farmadirecteur bouwt rusthuis

Een team motiveren, dat talent wil ik nu in de bejaardenzorg inzetten Ik was 34 toen ik general manager werd van de Belgische vestiging van een Amerikaans farmaceutisch bedrijf. Ook mijn man leidde een groot bedrijf. Gezin en werk combineerden we door onze job mee naar huis te nemen.
Read the full article More news
14 September 2013 - Het Nieuwsblad

Veel belangstellenden voor rustoord met serviceflats

Nog dit jaar start in Alsemberg de bouw van een luxerustoord met serviceflats. Hoewel in het centrum van de gemeente nog verschillende serviceflats leegstaan, is de belangstelling enorm.
Read the full article More news
13 September 2013 - Het Laatste Nieuws

Nieuw luxe-rusthuis met serviceflats

In Alsemberg start binnekort de bouw van een nieuw woonzorgcentrum en serviceflats. Initiatiefneemster Lieve Verplancke wil met haar project Qaly@Beersel het anders aanpakken dan de meerderheid van de bestaande woonzorgprojecten voor senioren. De bewoner geniet van veel faciliteiten zoals een fitnessruimte, wellness en een grote tuin.
Read the full article More news
12 september 2018

palliatieve zorg is meer dan terminale zorg

“Ouder worden is een feit, gelukkig ouder worden is een kunst”, is onze filosofie binnen QALY Met levenskunst bezig zijn betekent ook oog hebben voor stervenskunst
Lees het volledige artikel Meer nieuws