Contact us

Op zoek naar opvang in kortverblijf? Een specifieke vraag, of graag een vrijblijvend bezoek aan ons woonzorgcentrum of serviceflats?

Aarzel niet, en bel ons op 02 221 01 70 of mail info@qaly.be. Of laat hier een bericht, en u hoort snel van ons.

BREAKING NEWS
QALY IN THE PICTURE

             
Read here what the press writes about us

19 maart 2017 - Het Nieuwsblad

Apero-rondleiding Residentie Qaly zorgde voor nadere kennismaking

BEERSEL - Op 1 september 2016 opende de seniorencampus Qaly Beersel officieel de deuren. De campus is 1 ha groot en heeft een grote tuin met een gezellige brasserie. Residentie Qaly is gelegen aan de Alsembergsteenweg te Alsemberg nabij het domein Rondenbos, groene pracht en rust op slechts enkele minuten van het centrum van Alsemberg en Sint-Genesius-Rode.
Read the full article More news
9 February 2017 - HealthCare magazine

Optimaliseren bewonerscomfort zit in ons DNA

Enkele maanden geleden opende residente Qaly in Beersel de deuren. En anders dan het zoveelste WZC op rij te zijn, wordt – door een erg brede invulling van het bewonerscomfort – het verschil gemaakt. “Aandacht voor het fysieke, sociale en mentale gaan hand in hand”, benadrukt oprichtster, zaakvoerster en dokter Lieve Verplancke. “Om dit te realiseren, moeten inspanningen op diverse domeinen gebeuren
Read the full article More news
29 October 2016 - Het Nieuwsblad

Eerste bewoners nemen intrek in nieuwe en moderne seniorencampus Qaly

In het nieuwe woon­zorg­ centrum en de serviceflats van seniorencampus Qaly in Alsemberg hebben de eerste bewoners hun intrek genomen. De voorzieningen zijn indrukwekkend. “Onze prijzen liggen iets hoger, maar niet buiten bereik.”
Read the full article More news
29 October 2016 - Het Laatste Nieuws

‘Alternatief rusthuis’ Qaly verwelkomt eerste bewoners

«Iedereen wil zorgeloos oud worden. Hier moet dat perfect kunnen.» Aan het woord is Lieve Verplancke, die intussen de eerste senioren mocht verwelkomen in haar woonzorgproject Qaly. Bedoeling is om hen niet alleen fysiek een lang en gezond leven te bezorgen, maar ook om hen sociaal en mentaal in conditie te houden.
Read the full article More news