Welkom in Residentie Qaly 

Een nieuwe standaard voor woonzorgcentra & serviceflats is gezet. De seniorencampus Qaly@Beersel opent de deuren op 1 september 2016. De campus is 1 hectare groot en heeft een grote groene tuin met een gezellige brasserie. Residentie Qaly is gelegen aan de Alsembergsesteenweg te Alsemberg, nabij het domein Rondebos, groene pracht en rust op slechts enkele minuten van het centrum van Alsemberg en Sint-Genesius-Rode. Op 10 minuten van Waterloo en Ukkel, aangenaam bruisende stadjes met heel wat winkels en restaurants.

Zowel het woonzorgcentrum als de serviceflats zijn erkend, dit wil zeggen conform bouwnormen die veel hoger zijn dan voor traditionele appartementen.

Voel u thuis in Qaly.

Levenskwaliteit. Dat is waar Qaly voor staat. Wij doen er alles aan om het onze bewoners zo aangenaam mogelijk te maken. Zodat u zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen.

In Qaly start u een nieuwe positieve levensfase in een comfortabele, luxueuze, ergonomische en veilige woonomgeving, waar respect en privacy primeren. Alle denkbare faciliteiten en professionele hulp wordt aangeboden in een warm huiselijk kader. Hier komen familie, kleinkinderen en vrienden graag over de vloer. Hier maakt u nieuwe vrienden. Hier voelt u zich thuis.

Interesse in wonen@Qaly? Vraag uw persoonlijke rondleiding via info@qaly.be!

Welkom in onze brasserie “Grand Café”

Genieten van een drankje of een verse maaltijd terwijl de kinderen zich vermaken in de speelhoek, of ongestoord bijbabbelen in de Oranjerie.

's Zomers is het heerlijk vertoeven op ons groene en ruime terras met uitzicht op het bevallige park van Rondenbos.
Er is ook plaats voor uw familiefeestje- en bijeenkomsten.

Beukenbosstraat 9, Alsemberg

Elke dag open van 10 – 17u - Info & eventuele reservatie: 02/221 01 70; petermusch@qaly.be

Qaly

Qaly staat voor "Quality Adjusted Life Years", een maatstaf in de geneeskunde voor levensjaren en levenskwaliteit.

Die levenskwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Fysieke, psychische én sociale levenskwaliteit. Het zit in het DNA van onze medewerkers en onze organisatie.

groene omgeving

Beersel is een gemeente in de Zennevallei, de Vlaamse rand rond Brussel. Een groene long op amper 10 km van het bruisende Brusselse stadscentrum. Uitgestrekte parken en bossen met mooie wandelroutes markeren de natuurlijke omgeving vol schitterende vergezichten. Beersel heeft bovendien een rijke cultuurhistorische geschiedenis. Trekpleister is het bekende Kasteel van Beersel, een versterkte middeleeuwse waterburcht. Ontspannen doe je in het provinciaal domein Huizingen, met onder andere een roeivijver, befaamde rotsentuin, educatieve dierenpark en arboretum.

contacteer Qaly

Meer weten over onze uitzonderlijke serviceflats en woonzorgcentrum in Beersel?
Neem dan contact op. Wij vertellen u graag meer.

Tel: 022210170

Bekijk de locatie op google maps
Bezoek de contactpagina

Volg ons op Facebook!